Zvezdina pojačanja nisu bez mana: Kenanu i Daumu ovo zameraju
Ajzea Kenan, Foto: FOTO: KK Crvena zvezda

da li se slažete?

Zvezdina pojačanja nisu bez mana: Kenanu i Daumu ovo zameraju

Zanimljivo viđenje

Objavljeno: 21:45h

KK Crvena zvezda nije ostavila preterano dobar utisak u dosadašnjoj predsezoni, ali je na pripremnom turniru u Moskvi igrala bez nekoliko ključnih igrača.

Crveno-beli su ostavili okosnicu tima od prošle sezone i doveli nekoliko iskusnih igrača od kojih se očekuje da prave razliku.

U podkastu "Udvajanje sa Milošem i Edinom" povela se priča o Zvezdinim pojačanjima.

- Kenan je po mom mišljenju jako dobro pojačanje. Vrhunski šuter, međutim, on nema kontinuitet. On je čovek koji će da ubaci 25 jednu, pa dva drugu utakmicu. Imaš njega i Milera-Mekintajera kao dva najzvučnija pojačanja, dobro, i Kalinića, ali kod njega znaš sve. Za Zvezdu je ključna stavka da li oni sa ovim sastavom što se kaže skup, i tako dalje, mogu da naprave taj iskorak u Evroligi - rekao je Edin Avdić.

Majk Daum
Majk Daumfoto: FOTO: KK Crvena zvezda

Nije preterano oduševljen rešenjem na "četvorci".

- Daum, ok šut, ali igrač vrlo sličnih karakteristika kao Davidovac. On je imao neku svoju rolu u Efesu tokom one serije povreda. Stvarno dobra ruka, mada mu šut čudno izgleda. Ne znam koliko je on tu rešenje, mada je tržište tu stvarno tugaljivo što se tiče četvorki i petica. Teško je i kad imaš pare da potpišeš nekog, mora se brzo reagovati, ubeđivati, ali opet, ne vidim da Daum donosi nešto novo.

Bonus video:

00:18

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Delije, Pionir, večiti derbi

(Espreso sport/Udvajanje sa Milošem i Edinom)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.